dinsdag 25 oktober 2016

Grote brooddoos

Grote brooddoos Hedgehog. Een grote brooddoos met allemaal schattige egeltjes op. Lunch Box - brooddoos - groot met elastiek. Voorzien van een handig elastiek waardoor de lunch.


De bamboe Worldmap lunchbox is een duurzaam alternatief voor plastic. Zoeken maar naar een handige broodtrommel, lunchbox of .

Een reuzegrote brooddoos in girly roze voor kindjes met reuzegrote honger! Trendy grote , aluminium brooddoos. Ideaal om je koekjes in te bewaren.


Voor grote eters ook een mega trendy brooddoos ! Niet in de vaatwas gebruiken! Levering gemiddeld binnen 3 . Nog mooie brooddoos van tupperware met rode deksel. Tupperware brooddoos , blauw met wit deksel.


Brooddoos met groot drukoppervlak.

Opdruk mogelijk via inmouldlabel waardoor je . Groot of klein formaat, verschillende ontwerpen. Groot genoeg om alles mee te nemen en klein genoeg om het daarna te kunnen. Afmetingen buiten: 220x145xmm.


De lunchpauze op school, een rustpuntje tijdens een drukke schooldag? De grote Libelle lunchbox-enquête leert ons het tegendeel. Het aantal boterhammen dat in de broodtrommel past is afhankelijk van het formaat dat je kiest. In deze grote lunchbox van Blafre neem je makkelijk je lunch mee naar school of werk. De ruime lunchbox is ideaal voor het . Beige-gele bak met crémewit deksel.


Perfecte plek voor het opbergen. Voor de grote eter of jongens die nog hard groeien is deze Jumbo broodtrommel ideaal. Of wil je er ook nog een appel of banaan in kunnen doen? Kies dan voor een wat grotere lunchbox. Lunchtrommels zijn er in alle kleuren . Broodtrommels van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts