maandag 9 april 2018

Dames schort

Short met seaside print. Zie voorwaarden in de bevestigingsmail. Werkkleding, Bovenkleding, Tunieken-schorten. Leren schort speciaal gemaakt voor dames. Vraag vandaag nog uw offerte aan met logo.


Snel gelever hoge kwaliteit.

Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor Dames - schort in paars geruit maat 42. Vind dames schort op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Beschikbaar in verschillende kleuren - voor elke vrouw één!


Lederen schort - Stoer leren BBQ schort - Kookschort lichtbruin leer. Prachtig unisex leren schort in de kleur Brown, afgezet met zwarte details. Fleurig roze schilderschort met Dikke Dames bedrukking van Paintbar: voor ieder feestje! Dit schort is te gebruiken voor: - Feestjes- Schilderen- Carnaval- .

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Schorten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Gratis verzending vanaf €2-. Bij Dames van de Thee vind je leuke geplastificeerde schorten in verschillende vrolijke patronen en kleuren.


De schorten van geplastificeerd katoen zijn . Coolblue: alles voor een glimlach. Het modieuse dames schort is uitgevoerd in . Nieuw, taupe, leren dames schort , afgezet met cognac kleurige, gevlochten riemen in de nek in de taille. Zowel de nek als de taille riem is verstelbaar zodat het . Of kies jij voor ultieme vrouwelijkheid met een Blond Amsterdam schort ? Ook zijn er schorten specifiek voor dames te vinden die iets meer getailleerd zijn. Witloft Leren dames schort – Dark Brown.


Uniek damesschort in de kleur donkerbruin. Het leren schort is speciaal gemaakt voor de . WITLOFT brengt vanaf heden, naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt, ook een prachtige dames variant. Deze nieuwe variant voor vrouwen, . Dit prachtige leren schort is afgezet met smalle gevlochten riemen in de nek en taille.


Zoek een schort met of zonder bovenstuk.

U hebt een ruime keuze aan kleuren op bragard. Comfort leren schort Dark Brown.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts