woensdag 25 april 2018

Amuseschaaltjes

Dit setje van kunststof amuseschaaltjes is super handig. Bijvoorbeeld als je een feestje hebt. De lekkerste hapjes staan chique in deze transparante . Laat uw creativiteit de vrije loop!


Vele aanbiedingen bij bol.

Amuseschaaltjes koop je eenvoudig online bij bol. Serveer heerlijke amuses op deze amuse schaaltjes in de vorm van een ster. Bekijk ons uitgebreide assortiment milieuvriendelijke amusebakjes.


Bestel direct in onze online shop! Vind amuse schaaltjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt .

Op deze pagina vindt u een overzicht van de melamine amuse schalen van Truyts melamine met prijzen en afbeeldingen. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Materiaal: aardewerk of porselein. Handelgigant Uw specialist in horeca apparatuur, horeca benodigdheden . Gusta amuseschaaltjes , set 4. Verfügbarkeit: Auf Lager.


Amuse Schaaltjes 60xmm ( Box 12). Vier nieuwe amuse schaaltjes gemaakt van suikerriet vezel zijn per direct beschikbaar bij Bio Futura. Het materiaal is extra stevig en qua . Deze mini serveerplateaus zijn gemaakt van bamboe en speciaal ontworpen om amuses op te dienen.


Met name voor de kleine gerechtjes zijn deze schaaltjes . Een zeer uitgebreide lijn puur wit porselein van een zeer sterke vitro kwaliteit wat een lange levensduur garandeert. In zeer nette staat, vrijwel ongebruikt ! Borden en servetten zijn niet de enige manier om appetizers te serveren.

Fingerfood schaaltjes, geschikt voor fingerfood specialiteiten. Gemaakt van helder polystyrol. Deze disposables zijn verpakt in een displaydoos. Diverse amuse potjes en schaaltjes en grote schalen. Wij hebben de zeer fraaie amuse schaaltjes van APS in ons assortiment.


Deze zijn eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Kijk in ons ruime aanbod op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts