dinsdag 20 februari 2018

Ei in microgolf

Zet het in de magnetron en verhit het op de hoogste stand gedurende seconden. Daarna haal je de bedekking . Je kunt controleren of de eieren gaar zijn door een ei uit het water te pakken, het enkele minuten in ijskoud water te leggen en het vervolgens te breken. Ik heb net cake in een mok gemaakt, alleen daar moet wel rauw ei in. Nou moet die daarna voor minuten in de magnetron maar is dat ei dan wel goed .

Deze microgolf hacks zullen je leven alweer een beetje makkelijker maken! Breek dan een ei in een microgolfbestendig kommetje, giet er één derde kop . De magnetron is niet voor niets jarenlang één van de meest populaire keukengadgets geweest. Ei explodeert in de magnetron. Op een normale doordeweekse dag in minuten scrambled eggs maken? Je lief verrassen met een.


Het water mag niet te heet zijn, maar moet wel heet genoeg zijn, perfecte timing is dus essentieel.

Een hardgekookt ei opwarmen in de microgolfoven kan tot een explosie leiden, bewijzen heel wat filmpjes op internet én een recent onderzoek . Een ei pocheren is zo makkelijk nog niet. Heb je een eitje gekookt en is-ie afgekoeld? Als je een hapt neemt in het opgewarmde ei kan het . Een gekookt ei ontploft na enkele seconden in een microgolfoven geplaatst.


Verwarm een al gekookt ei niet in de magnetron. De knal veroorzaakt soms zelfs gehoorschade. In tot minuten heb je dan een lekker hard of zacht gekookt . We moesten wennen aan het idee.


En als je even geen zin hebt in moeilijk gedoe, ben je . Of nog mooier: je hebt in no time een gekookt ei tijdens je lunch zonder een . Spiegelei in de microgolf. Wat boter op een bordje, het hele ei erop en dan met de mespunt een kleine inkeping in de dooier aanbrengen. XL Magnetron Eierkoker - Microgolf Eikoker - Ei Koker Kip - Voor Eieren.


Deze XL magnetron eierkoker is ideaal voor iedereen die van een eitje houdt, maar . Recepten op de ouderwetse manier zijn meestal smakelijker en gezonder, maar in het dagelijkse leven.

Vandaag in foodie friday heb ik een snelle gezonde snack tip voor jullie. Gepocheerd ei uit de magnetron. Toen ik ontdekte dat je een . Door de schil kan de waterdamp nergens naar toe. Daardoor wordt de druk zo hoog dat . Voor de nieuwsgierige lezer zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts