woensdag 20 december 2017

Smoothie met kiwi en banaan

Begin je dag met een lekkere smoothie ! Vandaag hebben we een lekkere smoothie met banaan en kiwi , jummie! Makkelijk om te maken, lekker om met de kinderen te doen en best wel gezond. Probeer dan ook eens een andere smoothie uit met kiwi!


Eén van de bekendste smoothies met kiwi is de smoothie met kiwi , banaan en sinaasappelsap. Deze ontbijtsmoothie met kiwi en banaan is fris, zoet, binnen twee minuten gemaakt en perfect als ontbijt.

Door er havermout aan toe te voegen . Heb je net als mij weinig tijd in de ochtend? Dan heb ik hier een leuke ontbijttip: een smoothie met kiwi en banaan ! Binnen minuten klaar, . Snijd de banaan en de kiwi in stukjes. Doe de banaan en de kiwi samen met de spinazie en het water in de blender. Deze smoothie met kiwi , banaan en appel zit vol met superfoods, zoals chiazaadjes voor de proteïne en maca poeder voor de energie.


Unsubscribe from wwcc4tv? Smoothie met banaan en kiwi.

Magere smoothie van yoghurt, banaan , rode biet, kiwi en eventueel honing. Bij een smoothie denken de . Deze week heb ik een heerlijke zomerse smoothie met kiwi , appel en banaan gemaakt! Door de combinatie van kiwi met appel en banaan. Maak deze smoothie samen met de kinderen: leuk en lekker!


De kokosmelk maakt het heerlijk romig, en de banaan en kiwi voegen natuurlijke zoetheid toe. En probeer hem maar eens in deze witte kool smoothie met kiwi en banaan. Een megaboost vol vitamines en mineralen! Drinkontbijt van kiwi , super gezond en makkelijk recept. Een drinkontbijt van kiwi is snel klaar en makkelijk om te maken.


Op zoek naar het lekkerste banaan -citroen- kiwi smoothie recept? De rest doe je samen met de banaan en het sap, de tofu en de honing in de mixer en mix . Deze banaan kiwi smoothie met honing en lijnzaad is een heerlijke start van de dag. Hier vind je het recept van deze lekkere ontbijtsmoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts