dinsdag 24 oktober 2017

Glazen taartschaal

Glazen schaal op voet,taartschaal,etagére. Brocante opengewerkte glazen taartschaal op voet. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars. Of informeer gerust naar een soortgelijk product.


Een verjaardag of ander feestje?

Taartschaal is mooi uitgewerkt. Ontdek Decoratieve glazen taartschaal in de webshop van de Kringwinkel. Online artikelen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Serveer dan je lekkerste taart op deze prachtige vintage glazen taartschaal.


Het glazen bord heeft een kleine opstaande ran een gladde bovenkant. Je zocht naar: glazen taartschaal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Mooie glazen taartschaal op voet, mooi bewerkt model. Met binnenin een zilvercoating. Bekijk ideeën over - glazen taartschaal op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met stolp, Voor het feestelijk serveren van bv. Deze glazen schaal komt uit de prachtige serie Retro Accessoires. U kunt er van alles heel mooi op presenteren, van gebak tot fruit tot kaarsjes.


Aan verlanglijst toevoegen . Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Licht beschadigd € 495. Vaatwasser, Vriezer, Oven. Etagère van glazen taartschaal , kop en schotel en schaaltje. Voorjaarsbloemetje erin, en mos, eitjes en schaapjes er omheen!


Alle soorten en maten taartplateaus en taartschalen voor zowel de professional. Olympia glazen kap voor taartschotel. Stelton Emma taartschaal op voet - grijs.

Mooi glazen taartschaal op voet. Vintage glazen taartschaal op voet. In brocante mooie staat, gebakschotels en taartschaal met oren. Toevoegen aan wenslijst loading. Prachtige onbeschadigde taartschotel in Retro stijl.


Met mooi diep gekleurde rode en groene accenten in het glas. Dus niet erop geschilderd en . De uniek rand zorgt voor een luxe uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts