donderdag 21 september 2017

Wokbrander propaan

Nooit meer de lucht van gebakken of gekookt eten in huis! BIG FLAME kookbrander wokbrander gaspit propaan aardgas ! Met deze industrie kwaliteit wokbrander , maakt u in een handomdraai de lekkerste. Wokbrander type 300-B, 340-B en 380-B tafelmodel 21.


De gas komforen zijn werkzaam op Propaan - Butaan - of LPG Gasflessen of aardgas.

Op elke Boretti gaskookplaat ontvang je jaar . Toepassing: Universele brander voor de wok. De brandstof die gebruikt word is Propaan of Butaan. Te gebruiken in combinatie met een 30Millibar drukregelaar, gasslang en een gasfles. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. De weergegeven prijzen zijn exclusief transport en eventuele schoonmaakkosten.


Aantal: Dit product wordt niet los . Gas op glas kookplaat 75cm, branders incl.

W tot kW wok van gietijzer met automatische thermokoppel onsteking. Om te bouwen naar propaan. Het is een speciale brander met een krachtige, . Pelgrim CS40W1FP Conversieset t. Deze geëmailleerde ø cm. Multiflame in olst biedt u:broilfire powerfire 7. Kooktoestel 3Rond ( Propaan ). Tafelmodel wok gas fornuis.


Mapp Gas Turbo Torch Solderen Soldeer Propaan Lassen Sanitair MAPP Gas Torch. Wok -Gaskookplaat met branders. De Vario wokbrander is geschikt om mee te sudderen en krachtig te wokken en zit rechts op de kookplaat zodat u. WOKBRANDER AARDGAS ROND 15KW 380-B. INDUSTRIEBRANDER PROPAAN 8KW 350-B.


Inclusief slang en drukregelaar. Exclusief propaan gasfles. Gasbranders: Brander kW. Voordelig, betrouwbaar en.

Gaskooktoestel Bartscher, 38(b)x17(h)x57(d)cm, kW, propaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts