donderdag 14 september 2017

Domo wijnkoeler

Thermo-elektrische koeling (geen CFK) . Geluidsarme werking - geen vibratie . Kastontwerp: Vrijstaan Kleur behuizing: Zwart,. Roestvrijstaal , Inwendige kleur: Hout. Dit product is helaas niet (meer ) beschikbaar in ons assortiment.


Klik hier voor alternatieven.

Nog nieuw in de verpakking (€159) Bieden en liefst ophalen. Stijlvolle wijnkoeler voor flessen. Vind WIJNKOELER op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Met temperatuurzones (7-°C), bv. De producten zijn goed afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Dit resulateert in mooie producten tegen .

De wijnkoeler werkt perfect doch kan je de temperatuur niet aflezen op het digitaal display. Temperatuur (min): °C,. Deutsch, English, Espanõl, Français,. Verwijder de stekker uit het stopcontact en haal de flessen uit de wijnkoeler. Overzicht van huidige Koelkast van Domo.


Deze effectieve wijnkoeler is voorzien van twee temperatuurzones voor verschillende soorten wijn en heeft een capaciteit van flessen . Cheyns biedt een ruim assortiment voor de elektroprofessionals. Wijnkoeler There are products. Bewaar tot flessen in deze stijlvolle DO911WK wijnkoelkast van Domo met. Domo DO909WK voor 2€ - Vergelijk aanbiedingen van winkels. Deze wijnkoeler heeft plaats voor flessen, koelt op – °C, en heeft RVS . Lees meer over Domo DO909WK en bekijk de beoordelingen van andere gebruikers, . Met deze ijsblokjesmaker van Domo is dat zo gebeurd!


Breda, de gratis marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts