dinsdag 21 juni 2016

Mosselpan inductie

Vele aanbiedingen bij bol. Mosselpannen koop je eenvoudig online bij bol. Met een mosselpan van Cookinglife wordt het wel heel gemakkelijk om deze zelf. Brabantia Inductico van . Groot assortiment mosselpannen in verschillende kleuren.


Ook mosselpannen voor inductie ! Vandaag besteld morgen in huis. Niet elke mosselpan is geschikt voor het gebruik van inductie. Let bij de aanschaf hiervan goed of de mosselpan op inductie kan.


Deze grote mosselpan is geschikt voor 2kg mosselen en is geproduceerd . De Gero mosselpan van Gero is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en oven. Zo maak je thuis de lekkerste mosselen. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Voor iedereen een voordeel.


Maar je kan in ieder geval je mosselpan op keramiek zetten! Ben je helemaal gek van mossels eten? Want hoe zit het met het rendement? En moet u nu nieuwe pannen kopen als u overstapt op inductie ? Kortom, genoeg zaken om eens in te duiken.


Deze mosselpan is van het merk CosyTrendy en ideaal om mosselen in te bereiden. Geschikt voro alle vuren met uitzondering van Inductie. De ene pan werkt wel op inductie en de andere niet.


Je kunt dit met een magneet testen. Waarom werken niet alle pannen op inductie ? Ge Emailleerde mosselpan met een handig deksel om de mosselen goed om te schudden. De pan is te gebruiken op alle warmtebronnen, behalve inductie.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Gebruik de mosselpan voor het bereiden en serveren van mosselen. Door de rails aan de onderzijde kunt u . Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel!


Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts