woensdag 6 april 2016

Paellapan met brander

Set paellapan Ø42cm met staander en brander. Op zoek naar een paella brander met een diameter van cm? Gasbrander met diameter cm. Om een goede verhitting van de onderkant van uw paellapan te krijgen, gebruik je best altijd een paella brander.


Met de Kookpunt Eco-Set heb je gelijk alles in huis om zelf heerlijke paella te maken. Deze set bestaat namelijk uit de volgende drie onderdelen: - Kookpunt .

Slechts één maal gebruikt weg wegens omstandigheden. Lichtgewicht paella pan van aluminium met anti-aanbaklaag en roestvrijstalen. Een nog gloednieuwe paella pan Met deze pan kan je bakken, braden,.


Itimat model sgb-deze is met brander , 3. Dit is het pakket voor de echte paella liefhebber. U kunt met een klein of groot gezelschap op deze manier de lekkerste paella maken. Na het gebruiken van de paellapan , de pan voor de helft vullen met wat lauw water.


In onze winkel kan je ook de perfecte en veilige branders bestellen.

Periode of aantal: Per stuk. Brander met schroeven Brander met schroeven en opstaande rand Brander zonder schroeven Met. Paella pan groot (ø 47cm). Staander voor brander en paellapan.


Aantal vuren, diameter ( cm). Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand . Nog geen productfoto beschikbaar. Het e- mailadres wordt niet gepubliceerd.


Ring branders voor het bereiden van paella schotels, wokken en braden. Industriebrander in inox met paellapan Ø60cm Mannelijke ontspanner type POL, lengte slang: 2m. Aanbieding voor Gas Barbecue met paella pan en nog veel meer gasbarbecues. Voorzien van thermokoppel en een ronde brander.


Enkel een gasfles aansluiten en u kunt . Ik heb het idee dat de paella pan boven op de pannendrager gebruikt. Afstand pan en brander mogelijk te groot in combinatie met chrome . Heel leuk voor een feestje in de tuin, iedereen schept zijn eigen hapje op. Goed alternatief voor de bbq, en ook nog heel .

Uitgerust met thermokoppel en electronische ontsteking. Infrarood warmhoudbrug met infrarood lampen à 250W. Deze gasbrander is krachtig maar toch een lichtgewicht brander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts