donderdag 28 april 2016

Glas achter kookplaat

Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer . Het glas is gehard en is hierdoor hitte en UV-bestendig. Keukenglas levert en plaatst glasplaten achter het fornuis.


In alle kleuren en ook met foto mogelijk. Offerte aanvragen duurt nog geen minuut!

Glazen keuken achterwand 700x900. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis ! Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas toepassen (behalve Lacobel). De glazen keukenachterwanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig.


Verder worden alle glazen keuken achterwanden geleverd in gehard veiligheidsglas. Dus uw glas in geschikt om achter een kookplaat te worden gemonteerd. Op zoek naar een glazen spatwand?


Een achterwand in glas zorgt ervoor dat je keuken heel wat groter lijkt.

Dit komt doordat glas het licht . Uiteraard is de belangrijkste taak van een keuken achterwand van glas het beschermen van de muur. Echter kan de glasplaat indien er voor de juiste kookplaat. Speciale keukenachterwanden met (eigen-)tekst.


Ook achter uw kookplaat of gasfornuis kunt u zonder problemen een glasplaat toepassen. De glasplaten voor uw keuken worden geleverd in 6mm gehard glas. Een glazen achterwand misstaat niet in een moderne keuken. Ik wil graag gehard glas als achterwand gaan toepassen in de keuken.


Weitere Ergebnisse von radar. Vind achterwand keuken glas op Marktplaats. Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij. Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Wil je een glazen achterwand plaatsen?


Deze keuken in Amersfoort is verfraaid met een witte glazen keukenwand. Een echte blikvanger, een glazen spatwand bij het fornuis in de keuken! Ten voordele van thermische breuk bij glas achter de kookplaat kan dit worden uitgevoerd in gehard glas. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij echter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts