donderdag 10 december 2015

Snijplank marmer

Over dit product is nagedacht. Een snijplank van marmer. Hierdoor wordt de levensduur verlengd. Je zult merken dat het snijden op marmer net zo gemakkelijk . Snijplank marmer groot - 40x30cm.

Deze leuke marmeren snijplank is ideaal voor in de keuken. Op zoek naar een marmeren snijplank ? In ons ruime assortiment vind je marmeren snijplanken voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


De plank is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit marmer en gaat dan ook lang mee. Naast dat u de plank als uitrolplank kunt… Meer. Mooie snijplank gemaakt van echt marmer gecombineerd met hout.

Erg chique om te gebruiken om hapjes op te serveren. In de keuken decoreert deze prachtige snijplank van marmer ook de keukentafel, . Met de juiste snijplank blijven je messen vlijmscherp en je aanrecht of eettafel onbeschadigd. De snijplank is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit marmer en gaat dan ook lang mee. Van het merk CosyTrendy. Nu in de aanbieding voor maar €95.


Deze snijplank van het merk HKliving is gemaakt van marmer. Deze roze snijplank uit marmer van Bloomingville. Je shopt deze prachtige snijplank bij Jane and Fred. Verzending binnen uur. Deze rechthoekige snijplank van HAY is gemaakt van marmer.


Functioneel en mooi te zien: de HAY snijplank doet het goed zowel in de keuken als op tafel. Eerst die nieuwe glazen snijplank , formaat placemat. In feite zijn extreem harde materialen als glas en marmer per . Winkel, Showmodel aanwezig, Beschikbaarheid.

Barendrecht, 2-werkdagen. Stijlvolle marmeren snijplank - Te gebruiken als serveerplank voor lekkere hapjes of als snijplank - Echte eyecatcher voor in de keuken- Afmetingen: 35x35x1 . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts