woensdag 30 december 2015

Rechthoekige bloembak

Plantenbakken koop je eenvoudig online bij bol. Bloembakken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Elho bloembak Corsica Easy hanger trio white. Verschillende uitvoeringen.

Onverwoestbaar sterke bloembakken voor openbare ruimtes. Kunststof vlechtwerk bloembakken in talloze modellen. Uitzonderlijk sterk en vorstbestendig! Rechthoekige plantenbak `North Dakota`. U kunt rechthoekige plantenbakken kopen in verschillende kleuren en maten.


U kunt kiezen voor een hoge, brede of lage bak. Wilt u twee smalle, hoge .

Ron vierkant of rechthoekig met een trellis? Deze rechthoek-vormige hardhouten bloembak zijn gemaakt van Almendrillo hardhout en zeer . Deze houten bloembak is een rechthoek met het formaat van 120x40x35cm. Het hout is geïmpregneerd grenen en FSC gecertificeerd.


De Madrid is een rechthoekige bloembak uit recycling kunststof. Voorzien van metalen hoekprofielen. Waterproof, zonlichtbestendig, onderhoudsvrij en rotvrij!


Wij verkopen alle soorten plantenbakken, tuinpotten, tuinbakken, tuinvazen en bloembakken voor op terras of op balkon! Bak rechthoekig laag zwart. Dit element kan apart worden gebruikt, maar ook in . Mooie rechthoekige houten modern ogende bloembak. We hebben een ruime keuze in vierkante en rechthoekige bloembakken , met handige hengsels. Bekijk het assortiment en bestel nu!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Falcon plantenbak is een eigentijdse rechthoekige plantenbak.

Deze buitenbak geeft u tuin net dat tintje extra! De plantenbakken zijn gemaakt van fiberclay. Afmetingen 24X11X( LxBxH). Een toffe design bloempot voor de moderne woning of kleurrijke bloempotten voor een urban jungle: je vindt het bij Tuinland!


En als je het groter wilt aanpakken, kies dan buiten voor een houten plantenbak die je ook als bloembak kunt gebruiken, of een rieten mand. Om de zichtbaarheid te verhogen is het mogelijk de bloembakken te voorzien van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts