maandag 26 oktober 2015

Brabantia brooddoos

Een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Vind broodtrommel brabantia op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Je opent de broodtrommel met het schuifdeksel, zo neemt . Om te voorkomen dat je brood snel hard en droog wordt, bewaar je hem het beste in een .

De broodtrommel heeft een capaciteit voor hele broden, . Coolblue: alles voor een glimlach. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Deze broodtrommel open en sluit je door de schuifdeksel aan de . Brabantia brooddoos met schuifdeksel, kleur: grijs.


Deze witte broodtrommel met klepdeksel neemt niet meer plaats in dan noodzakelijk is en biedt ruimte voor wel twee grote broden. Vergelijk winkelprijzen.

Oost-Achterhoek, de gratis marktplaats. Kan gewoon neergezet worden, maar is ook geschikt voor bevestiging aan de muur. Met klep aan de voorkant. Afmetingen: Lx Dx H23. In gebruikte goede staat.


Bodem voorzien van bultjes . Keukengerei voor alle keukens groot en klein is er van alles te vinden op keuken gebied ! Al uw keukengerei vindt u bij de keukengerei-expert. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste . Er was niet veel te zien. Ook dit merk vind u bij Oosterik.


Hij is ongebruikt en in . Onze broodtrommel met klepdeksel heeft een compleet vlakke bovenkant, waarop voorraadbussen kunnen staan, dus ruimtebesparend. GebruiksgemakDuurzaam en degelijkHandig: biedt ruimte voor wel grote brodenCompact - schuifdeksel draait aan binnenzijde van de trommelGemaakt va. Broodtrommel Mini Grandy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts