donderdag 1 oktober 2015

Bodum assam theepot

Door middel van het presssyteem kan er . Geschikt voor de theepot van en liter. Dit glas is extra hard en daardoor . Dankzij het presssyteem kan je zelf de sterkte van je thee bepalen. Uit deze theepot kan je . Terwijl u het water kookt in een van onze waterkokers vult u het RVS theefilter met uw losse thee.


Met de siliconen pers duw je de theeblaadjes in de bodem van het . De theepot werkt zeer eenvoudig. Met deze theepot kan je verse thee zetten zonder je handen te verbranden doordat de kunststof handgreep niet warm wordt. Theepot met rvs filter, goed voor het zetten van kopjes thee. Goed design hoeft niet duur te zijn” . De gewenste hoeveelheid losse thee gaat in het filter, kokend water in de pot, deksel met de pers op de pot en laat.


Bodum Theepot Assam Liter. Theepot assam l - bodumheerlijk verse thee zetten met losse thee, dat kan met deze van hittebestendig glas gemaakte theepot van bodum. Fijne theepot wanneer je graag thee zet met verse thee. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Na het trekken van de thee, druk je de pers naar . Met de pers kunt u zelf de sterkte van de thee bepalen. Vergelijk winkelprijzen. Deze glazen theepot beschikt namelijk over een theefilter. Of je nu een zwarte gietijzeren theepot , of een porseleinen exemplaar met schattige roosjes neerzet: met. Cette page vous donne toute . Katrien Lommelen hat diesen Pin entdeckt.


Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts