dinsdag 30 juni 2015

Magnetron eierkoker

Een heerlijk gekookt eitje hoort bij een uitgebreid ontbijt! Met de vrolijke Magnetron Eierkoker kook je in een paar minuten een lekker eitje. Ook bij het bereiden van een snelle avondhap is deze magnetron eierkoker een ware uitkomst.


Geen gedoe met een pannetje, gas, water dat overkookt en . Bekijk nu hier hoe je snel je eitje klaarmaakt!

Zo kunt u ondertussen ook nog andere dingen doen. Heeft u er geen zin in dat uw water weer . De magnetron eierkoker voor eieren is ideaal voor het gezin wat in de ochtend houdt van een lekker eitje. Al na drie tot vijf minuten.


Met deze speciale eierkoker zijn je eieren binnen . Alles wat je moet doen is het ei in deze schattige eierkoker zetten, een beetje . Op zoek naar een nieuwe Eierkoker? Met een eierkoker kun je je eieren precies zo koken als je wilt, zonder op de tijd te.

Blokker Magnetron eierkoker. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Op zondag ontbijten was nog nooit zo ontspannend met deze handige eierkoker voor in de magnetron.


Vul hem met water, stop het ei erin, doe het deksel erop, . Deze grappige magnetron eierkoker in de vorm van een kip is super handig! Als jij je eitje in de eierkoker gedaan hebt, heb je er geen omkijken meer naar tot . Vind eierkoker magnetron op Marktplaats. Met de Boiley eierkoker is het perfect eitje voor je ontbijt in een handomdraai klaar! Voor iedereen een voordeel. Magnetron instellen, ei erin en in een paar minuten klaar, zo eenvoudig!


De eierkoker voor de magnetron is een ei-vormig kunststof potje met deksel. Een eierkoker voor in de magnetron. U plaatst het ei in zijn geheel in de eierkoker.


Of je nu een zacht gekookt ontbijt eitje wilt of een hard gekookt . Jouw ontbijt was nooit eerder zo snel klaar! Deze eierkoker is speciaal ontwikkeld voor de magnetron en zorgt ervoor dat jouw ontbijt met vers gekookte eieren . Op je eieren wachten was nog nooit zo leuk, met deze magnetron eierkoker van La Chaise Longue!

Gebruik dan deze eierkoker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts