donderdag 25 juni 2015

Boheems kristal

Hierdoor krijgt het glas het . Meer informatie over boheems kristal Tsjechie op Tsjechie. Koop of Verkoop boheems kristal op Marktplaats. Dit glaswerk is gemaakt in Bohemen in Tsjechië. Boheems kristal is een begrip.


Gemaakt van kristal glas en de hoogte is cm.

Te koop bij Van Bellen Art in Brielle. Herkomst Tchechoslovakije. De waarde ligt rond de euro per stuk. Op het eerste gezicht zijn ze identiek maar het ene is . HxD: 2x 3mmBijzonderheden: . Sets van telkens glazen voor rode en voor witte wijn.


Je zocht naar: boheems kristal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Al meer dan tien jaar leveren wij aan galeries, kunstwinkels en design stores binnen heel Europa. Wat zijn de beste souvenirs om mee te nemen uit Praag? Typerend voor deze Tsjechische kristalsoort is dat deze dezelfde schittering . Omdat deze urnen handgeblazen worden, is elke urn voorzien van een . Tweede helft 20e eeuw, Tsjechië.


Tekoop: BOHEEMS KRISTAL te koop. Dit artikel wordt te koop aangeboden in Zaandam. Toestand: In goede staat maar gebruikssporen - Van het dop is er onderaan een stukje kristal weg.


Handgemaakt hart van helder kristal , waarbinnen de kleuren gou groen en blauw zijn verwerkt. Dit kristallen object is gemaakt door designstudio Ozzaro uit. De kristalobjecten van Ozzaro kristal kenmerken zich door de uitstekende prijs.


Ozzaro – Tsjechië hoogwaardige glaskunst in vernuftige glastechniek. In de regio Noord Bohemen ten noorden van de Tsjechische hoofdstad . Een mini dieren in de kleuren zwart, wit en geel en leverbaar in drie verschillende formaten vanaf 65 . De omgeving van bijvoorbeeld Karlovy Vary leent zich uitstekend voor het . We voegen er een stormlamp op schaal aan toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts