dinsdag 3 maart 2015

Menu waterkaraf

Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Licht beschadigd € 495. Deze lichtblauwe waterkaraf in een neopren wikkel is ideaal voor het koud houden van het water. Menu is ontworpen door Pil Bredahl.


Menu rvs dop voor Jacob Wagner karaf zwart. Menu waterkaraf New Norm met rvs dop liter.

Mooie waterkaraf van Menu. Ideaal omdat je ijsblokjes, een schijfje citroen of iets anders aan je. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Lime is een prachtige karaf die perfect geschikt is voor buitengebruik. De waterkaraf is gemaakt van dik glas . Het mechanisme in het deksel opent zich automatisch wanneer er wordt ingeschonken.


Schenk voortaan uw verse water - voorzien van ijsblokjes, heerlijk verse . Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.

Een stijlvolle waterkaraf met een messing sluiting. Uit de serie New Norm van Menu. Er kan liter water in en past mooi bij de stapelbare glazen van Menu.


Menu bouwt al jaren aan een interessante collectie die esthetisch en functioneel verrassend is. Deze Norm waterkaraf is daar een mooi . De menu waterkaraf met gekleurde dop l. Ze is slank, eenvoudig en speciaal gemaakt om. Deze pin is ontdekt door viavtwonen.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Voor 17:Bestel morgen in huis. Waterkaraf L Glas Menu koopt u bij LiL. Bekijk en vergelijk Menu karaffen van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco.


Deze zeer stijlvolle Water Karaf heeft een speciaal ontworpen dekselmechanisme dat alleen geopend wordt tijdens het schenken. Zodoende blijven ijsblokjes . Deze unieke karaf past goed in een interieur waarin industrieel design een regelmatig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts