dinsdag 31 maart 2015

Le creuset wijnkoeler

Vele aanbiedingen bij bol. De Screwpull wijnkoeler is flexibel en past derhalve om de meeste flessen. Plaats de koeler in de diepvries als je een . Deze mooie én praktische wijnkoeler van Screwpull zorgt ervoor dat uw wijnen lang gekoeld blijven. De zwarte koeler is stevig.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis . Van die geëmailleerde pannen en bakvormen, bijvoorbeeld. Maar ze hebben meer in huis dan alleen dat . De koeler in de kleur rood breng je op temperatuur door hem in de diepvriezer te leggen. Geschikt voor de meeste type wijnflessen, inclusief mousserend. Te bewaren in de vriezer. Dit betreft een nieuw product.


Leg deze handige wijnkoeler voor enkele uren in de vriezer en daarna worden uw wijnfles of champagnefles urenlang koel gehouden.

Lekker koel op tafel, zonder knoeien, zonder heen en weer lopen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Online:Beperkte voorraad. Pittem:Beperkte voorraad. Levering gemiddeld binnen 3 . Vanaf € gratis verzending.


Wijnkoelers en champagnekoelers bestel je nu online bij Kookpunt. Le - Creuset - wijnkoeler. Passioneel koken doe je met het Infusion kookfornuis van Falcon.


TAFEL naar HUISHOUD BEWAREN naar BEWAREN WIJNARTIKELEN naar LE CREUSET SCREWP. Champagne- en wijnkoelers. Screwpull wijnkoeler universeel zwart. Cooler Sleeve wijnkoeler van textiel cm.


WA-1Nomade wijnkoeler Kersenrood . Le creuset de beste selectie webwinkels op het Web. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Het is een product waarbij weinig fout kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts