vrijdag 28 december 2018

Glazen snoepbokaal

Deze snoeppot is het leukste potje om lekkere snoepjes in te geven aan een ieder die je dierbaar is. Glazen snoeppot I love you rood. De glazen snoeppot heeft een inhoud van liter en is gemaakt door Anchor Hocking.


De snoeppot is voorzien van een glazen deksel. Door het grote formaat is .

Een ouderwetse glazen snoeppot. Als je een ouderwetse snoepwinkel binnenwandelt, zie je ze nog staan: snoeppotten van glas. Toffe oude glazen snoepbokaal , pot voor snoep in te doen - ex snoepwinkel, met deksel in bakeliet.


Oude glazen snoepbokaal met bakeliet deksel uit een oude snoepwinkel. Leuk om pasta in te doen. Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten.


Grote glazen snoeppot wiebe van der zee hoog 20cm diameter 16cm inhoud liter gratis.

Dit waren alle advertenties. Niet gevonden wat je zocht? Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten.


Heel mooi van vorm en prachtig in de keuken voor het bewaren van pasta, snoep. Zelf opvullen, de geschenkverpakking is gratis. Snelle levertijd: werkdagen.


Snoepbokalen met opdruk logo voor bedrijven als promotieartikel, gevuld naar keuze met smarties, hartjes , individuele snoepjes met uw logo. Vind hier alle productinformatie en voeg eenvoudig aan je boodschappenlijstje toe om het in de dichtstbijzijnde winkel te gebruiken. Een snoeppot graveren kan eigenlijk voor iedere gelegenheid.


Laat een snoeppot graveren. Gepersonaliseerde schuine glazen snoeppot als relatiegeschenk . Fleur je koekjestrommel, voorraadpotten of jampotten op met een tof label! Deze grote glazen snoeppot heeft een inhoud van liter.


Ook bekend onder Snoeppot Sweets Een mooie verschijning voor op het bureau, balie, receptie of. Handige voorraadpot van glas met deksel.

Bewaar er je favoriete koekjes, pasta of rijst in. De inhoud blijft lekker vers door de luchtdichte plastic afsluitring. Vintage decoratieve snoepbokaal in glas met deksel. Het deksel lijkt wat te klein. Ouderwetse glazen voorraadpot voor bv.


Sluit luchtdicht af dankzij de doorzichtig plastic afsluitring. De potten van Xenos komen in alle soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een kleine glazen pot om kruiden in te bewaren of ben je op zoek naar snoeppot ? Online artikelen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts