dinsdag 7 november 2017

Antiek zilver bestek

Koop of Verkoop zilver bestek op Marktplaats. Zilveren viscouverts parelrand 12- delig visbestek in doos. Gekeurd met het oude zwaardje.


Wat is de waarde van dit bestek ? Prachtige zilveren bestek Rococo stuks voor personen. Antiek zilveren bestek Gero Zilmeta vorken - mes en lepels Nog in oude schuif .

U wilt uw zilver bestek verkopen? Wij kopen uw massief zilveren bestek altijd in voor de meest actuele zilver inkoopprijzen. Herken massief zilver bestek. Antiekzilver , occasion sieraden en horloges.


Op deze webwinkel vindt u een uniek en uitgebreid assortiment antiek zilver en occasion. Zie hier al het zilveren bestek en schepwerk zoals messen, cassettes, couverts, serveerdelen, bestekdelen, vorkjes en lepel en schepwerk. Grootste collectie zilver bestek op voorraa Zilver.


Deze zijn er in gestempeld.

Heeft u ook zilveren bestek dat ongebruikt in de kast ligt? Zilver bestek en andere zilveren voorwerpen zijn te herkennen aan de keurtekens. Misschien vind u het vervelend om regelmatig te moeten poetsen. Of eet u van zilver bestek niet prettig . Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Wilma Bloemen uit Losser: Hoe krijg ik.


Op deze site koopt u sieraden, bestek , miniaturen, snuifdoosjes etc. Dit alles is van goud of zilver en de meeste artikelen zijn ook antiek. Bestek en lepelwerk nemen hierin een aparte plaats in. Ik ben Alexander Stouten en zit al jaar in het zilver vak.


Eerst als restaurator van antiek zilver en juwelen en later ook als handelaar. De laatste jaar heb ik een winkel in de . Profiteer van de koopjes op eBay! Verzilverden antiek bestek eerste helft twintigste eeuw.


Dit object staat in de veiling bij online platform Cata. Klik onderaan deze beschrijving op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts