maandag 17 juli 2017

Bakvorm auto

Bekijk bij Deleukstetaartenshop het volledige assortiment . Maak een mooie 3D auto taart met deze Wilton 3D cruiser pan. Deze bakvorm is gemaakt gemaakt van aluminium. Bijvoorbeeld erg leuk voor een kinderverjaardag!


Een leuke bakvorm in de vorm van een auto. Leuk om de taart vervolgens met fondant, marsepein of icing te versieren.

Formaat van het blik is ongeveer 2x. Maak met deze Wilton 3D Cars bakvorm de allerleukste taarten. Race- auto , politieauto, Cars of een duplicaat van uw eigen voiture, alles is mogelijk.


Leuk voor verjaardagen, kinderdagverblijven en themafeestjes! Ideaal voor een kinderfeestje met als thema Cars. Doordat de bakvorm van siliconen is, kun je de taart of cake gemakkelijk uit de vorm halen. Verras je zoon of dochter met een echte Bliksem McQueen taart van Disney Cars ! Beschikbaarheid: in vooraad.


Auto bakvorm met anti-aanbaklaag.

Perfect voor verjaardagstaarten. Niet vaatwasgeschikt - HANDWAS! Vanaf € gratis verzending. D bakvormen en thematische bakvormen bestel je nu online bij Kookpunt.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Cars Bliksem Mcqueen silicone bakpan. Kerststronk bakvorm , onmisbaar als afsluiter bij een familie diner. Happy Birthday 3D bakvorm (stapeltaart).


Brocante oud bakvormpje van een auto. Volledige grootte weergeven. Deze Stor bakvorm in de vorm van een raceauto is perfect voor het maken van . Maak de leukste koekjes met deze handige bakvorm deze bakvorm met auto design is . Siliconen bakvorm in de vorm van een hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts