woensdag 8 februari 2017

Cosy & trendy servies

De serviesonderdelen zijn verkrijgbaar in vele combineerbare tinten. In onze webwinkel vindt u onder andere servies sets, . Hip servies van het merk CosyTrendy. Zowel wit porseleinen servies als roze keramiek servies.


Deze schitterende aardewerk serviesserie Turbolino groen is bijzonder en . Je wit porselein wat beu gekeken?

Het is een modieus servies maar waar je . Op werkdagen voor 12u besteld = volgende werkdag . Met een stijlvol porseleinen servies scoor je gegarandeerd punten. Wil je wat meer afwisseling in je servies ? Ben je een beetje uitgekeken op je witte borden en schoteltjes? Vierkanten borden merk : Cosy Trendy net als nieuw te koop. Prijs : euro ( een koopje ) Zelf af te halen bij aankoop.


Voor meer info of a… € 100.

Bekijk de folder actie van Makro en koop direct met korting in de winkel. Stijlvol en trendy servies. Het servies is modern en heeft een vintage gehalte. Ze combineren gebruiksgemak met fraai ogende . De serie Avantgarde dankt haar succes aan haar strakke vormgeving. Deze doos bevat een 20-delige basisset voor personen.


Dit servies uit New Bone China . Krijg je visite, hoog bezoek of willen jullie gewoon eens wat anders op de tafel? Black Yoru is het geheimzinnig sfeerservicegoed van Cosy. Zeg nou zelf, dit past toch perfect bij een romantische tuin. Coolblue: alles voor een glimlach.


Ik ging pas naar het Pop-Up Restaurant in Antwerpen: TSJOPS. Deze 18-delige serviesset uit de serie Serena van het merk CosyTrendy bevat diepe borden, platte borden en kommen in de kleur grijs. Serviesset 24-delig Fez Blue.


Schaal dolmen mini 11xh5cm. Ananas beker 800ml gehamerd zilver. KAASFONDUESET CHEESE BAKER ROND 13CM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts