woensdag 28 december 2016

Bamboe koffie

Ben jij één van die vele mensen die dagelijks één of meerdere tassen koffie nodig heeft om de dag door te komen? Vogel Bambu is een 1 natuurlijke koffievervanger gemaakt van chichorei, vijgen, tarwe, gemoute gerst en eikels. Een lekker en gezond kopje koffie voor . Vogel is een 1 natuurlijke koffievervanger, bevat geen cafeïne en beinvloedt de slaap niet. Weiter zu Bamboe koffie - De smaak is vergelijkbaar met gewone koffie maar je zenuwstelsel krijgt er niet een opdonder van die je naar de W.

Droom lekker weg met een lekker bakkie koffie of thee in je BambooCup Coffee to go koffiebeker Dreamcatcher. Uniek met het afsluitbare bamboe deksel, . Bekers van biologisch afbreekbaar bamboe. Duurzaam, voedselveilig, sterk en natuurlijk mooi. Bamboe bekers, mokken en glazen voor water, limonade, koffie.


Haal voortaan koffie in je eigen bamboe koffiebeker. Bamboe Koffie -to-go bekers koop je eenvoudig online bij bol.

Vele aanbiedingen bij bol. Deze koffiebekers zijn super handig voor onderweg. De beker is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs.


Bovendien 1 biologisch . Gemaakt van natuurlijk geteelde, biologische bamboe. Met siliconen deksel en grip. Vrij van schadelijke kunststoffen. Herbruikbaar en zeer duurzaam. ECO bamboe koffie beker 430ml bedrukken.


ECO Bamboe koffie beker als relatiegeschenk - giveaway - promotie materiaal bedrukt met uw logo. Milieubewust genieten van koffie. Eco bamboe koffie beker, groenDuurzame beker met siliconen grip en deksel. Om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij er waarde aan een . Bestel deze eco bamboe koffie beker online of bekijk meer koffiemokken als relatiegeschenk op MultiGift.


Een heerlijk alternatief voor cafeïnevrije koffie.

Op basis van cichorei, gerst, gerstemout en rogge voor een warme en rijke smaak. De perfecte beker voor onderweg! Er is ook een variant van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts