vrijdag 16 september 2016

Screwpull kurkentrekker

Ze zijn uitermate geschikt voor . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Deze metalen kurkentrekker is gemaakt . Een kurkentrekker is handgereedschap om een kurk uit bijvoorbeeld een wijnfles. De kurkentrekker werkt met een .

Vind kurkentrekker screwpull op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zie Gloudemanskokenenkado. Le Creuset kurkentrekker.


Dit model bevat een gepatenteerde technologie en is speciaal ontworpen voor plastic en natuurkurken en is ook geschikt . Ronde, vloeiende lijnen, een uitgesproken modern design voor dagelijks gebruik. Met screwpull kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het openen van een lekkere fles .

Zet hem op de kurk en trek . Het belangrijkste van een kurkentrekker is dat hij de kurk goed en heel uit de fles krijgt. Kurkentrekkers zijn er genoeg. Dit eerste model kurkentrekker van het merk wordt vaak beschreven als de beste kurkentrekker ter wereld!


De ergonomische handvatten zijn iets langer, om zo goed in uw hand te passen. LM-2Klassiek professioneel lever model. De handeling wordt daarmee . Deze “JET” is snel, licht en zeer efficiënt. Deze kurkentrekker is vervaardigd.


De Leverpull LM 3heeft een uitgesproken design uitstraling, ergomische handgrepen voor een comfortabele,. Screwpull kurkentrekker Leverpull LM 300. KURKENTREKKER LM250S LEVER METAL SILVER CAPSULESNIJDER SCREWPULL.


Maar een goede kurkentrekker maakt het karwei wel veel gemakkelijker. Verpakkingseenheid: stuk. Toevoegen aan winkelwagen. Pulltex kurkentrekker Pulltaps Classic set zilverkleur.


Maak het openmaken van een fles wijn extra bijzonder! Deze luxe LM2kurkentrekker van ScrewPull werkt met een elegant hefboommechanisme.

Hierdoor open je moeiteloos een fles wijn. De Premium kurkentrekker is eenvoudig en aangenaam in gebruik: zijn hefboomarmen. Romp van de kurkentrekker van. Met de introductie van de . Het systeem zorgt ervoor dat de spiraal bij het . Voeg toe aan vergelijking.


Verkrijgbaar op bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts