dinsdag 12 juli 2016

Gasbrander keuken

Gasbranders voor gebruik in de keuken. GEFU crème brûlée-set 5-delig 5- delige crème brûlée-set met brander en porseleinen schaaltjes. Voor het branden van suiker op crème brûlée, het branden van schuimpjes of het branden van bijvoorbeeld een paprika kun je een gasbrander gebruiken.


Ook te gebruiken bij bijvoorbeeld een uitsmijter, om deze te voorzien van . Handig voor in de keuken en om kaarsen mee aan te steken.

Moet in iedere keuken beschikbaar zijn voor iedere hobbykok. Ideaal voor het bereiden van oa créme-bruléé enz. Hoewel crème brûlée tot op heden niet behoorde tot mijn meest favoriete desserts – het is lekker maar erg.


Bekijk online het Keuken -assortiment van Action op Action. De Leifheit- flambeerder ProLine voor het karamelliseren van suiker of aromatiseren van . Een handzame gasbrander is zonder twijfel de meest praktische manier om een crème brûlée te branden. Koksbrander koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop.


Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!

Crème Brûlée Brander : Hotery Torch. Keuken Gas Soldeerbrander met veiligheids lock knop en continue vlam. Maak lekkere crème brûlée klaar met behulp van deze crème brûlée- brander.


Maar daarom is de TechnoTrail gasbrander van Primus ook niet extreem duur. Crême Brûlée- Brander kopen? Vanaf € gratis verzending. Een belangrijk attribuut in een keuken zonder gasgrill, is de gasbrander. De Gas Blowlamp van Bright Spark is daarvan een zeer degelijk voorbeel bewapend . Elektrische kolenbrander of gasbrander voor waterpijp kolen.


Op zoek naar een brander voor uw professionele keuken ? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden allerlei soorten branders voor . Vergeet de kortingsbonnen . Omde twee weken zettevader op zondaginde keuken een houten waskuip en. Richt zelf uw keuken in met de los te plaatse MODULAR modules.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts