donderdag 5 mei 2016

Waterkoker voor auto

Auto Meter Gauge Voltage Gauge Defi-link Meter Car Voltmeter Volt Voltage Meter Meter Tester Auto Gauge Racing Car. Voor auto , boot of caravan. Ideaal voor heet water, koffie, thee of soep. Ook geschikt om babyvoeding te . Met de waterkoker kookt u maximaal liter .

Handige waterkoker voor een aangenaam kopje thee of warme choco in de auto. Zo heb je altijd wat warms voor onderweg, naar je werk of de wintersport. Een kop thee, een bordje pasta of een pannetje piepers bereid je het snelst met een waterkoker.


Maar de gewone koker van thuis is niet geschikt voor de . Deze waterkoker van 12V heeft een capaciteit van liter en wordt vergezeld van een draad met stekker voor op uw sigarenaansteker van 12V. Deze compacte waterkoker is ideaal voor in de auto , boot of caravan. De waterkoker kun je gebruiken door middel van de Volt . Deze Severin mini waterkoker is ideaal om water op te warmen voor onderweg naar de.

Koop deze waterkoker nooit ! Ik heb hem keer geprobeer maar het duurde uur voor het water een beetje lauw was. Het bezoek was toen allang verdwenen. Met deze elektrische waterkoker van liter kun je een lekker kopje thee of koffie zetten. Ben jij iemand die zo lang mogelijk in bed blijft liggen voor je naar je werk of studie gaat? Hiermee koop je een extra kwartier slaap!


Beveiliging voor oververhitting, ja. Warmtespiraal met edelstaalomhulsel, ja. Waterkoker voor in de Auto.


Concurrerende producten 12v auto waterkoker door leveranciers 12v auto waterkoker en fabrikanten 12v auto waterkoker worden hieronder vermel u kunt. V 120W Auto waterkoker dompelaar. Kleur: Zwart , levering: stuk.


Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden. Ga naar het actuele veiling aanbod of naar de zoek . Vraag gratis advies aan onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts