donderdag 2 juli 2015

Hefboom kurkentrekker

Met de geïntegreerde loodsnijder is folie en lood om de hals makkelijk te . Een kurkentrekker helpt je bij het eenvoudig verwijderen van een kurk. Bij de keus voor een type kurkentrekker kan je kiezen uit een hefboom kurkentrekker of. Dit is een kurkentrekker waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt.


De meeste versies bevatten tevens een klein mesje waarmee de capsule . Met de hefboom kurkentrekker verwijdert u moeiteloos een kurk, zonder deze te breken.

Musthave voor professionals, eenvoudig online besteld! SdV - Verti-Go Classic- Hefboom kurkentrekker (Rood). Kurkentrekker Bilames Gitano (voor oude kwetsbare kurken). Met deze hefboomkurkentrekker van Vacu Vin verwijder je eenvoudig de kurk met weinig inspanning.


Joseph Joseph BarWise draaibare kurkentrekker - blauw. Tefal Ingenio kurkentrekker hefboom. Met de Gusta hefboom kurkentrekker is het openen van uw wijnfles een fluitje van een cent, door de hefboomwerking hoeft u niet langer kracht te zetten voor het . De kurkentrekker heeft een . Maak eenvoudig en snel je fles wijn of prosecco open met een hefboom - kurkentrekker of spiraal-kurkentrekker.

Ora is een zeer functionele hefboom kurkentrekker. Ga je voor kwaliteit of voor een goede prijs? XD Design Ora hefboom kurkentrekker. Bestel nu bij DressmyWijn. De geschenkdoos bevat ook reserve kurkentrekker.


Maar met deze hefboom kurkentrekker van Vacuvin is het zo voor elkaar. Om de spiraal in de kurk te draaien hoef je alleen de hendel naar beneden te duwen. Vergelijk winkelprijzen. Horeca toonbank hefboom kurkentrekker chroom gemakkelijk en snel wijnflessen openen. Voor zowel profesioneel als paticulier gebruik.


Wanneer je de kurkentrekker. Zet de ring van de trekker op de fles. Een wijnfles ontkurken zonder kracht te zetten? Dat lijkt bijna onmogelijk.


Vacuüm vin kurkentrekker hefboom kurkentrekker für 1EUR kaufen. Functionele hefboom kurkentrekker. Zo kun je met minimale inspanning een heerlijk flesje wijn ontkurken. Voorzien van een geïntegreerde loodsnijder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts