dinsdag 19 mei 2015

Spuitzak wegwerp

Met een spuitzak garneert u taarten, gebak of borden. Altijd handig om in huis te hebben. De Comfort Green werkt net zo prettig als de katoenen spuitzak en laat zich even makkelijk omslaan en afvullen.


De meester weet dat de kleinste fout tot . Met de mini Cool Blue spuitzak kan de vakman zijn ingrediënten messcherp verwerken en een prachtig eindresultaat behalen.

Zelfs de kleinste details zijn . Inclusief verschillende spuitmondjes en clip om . Set van wegwerp spuitzakken van Mason Cash. Elke spuitzak heeft een lengte van 37cm en een breedte van 25cm. De wegwerpspuitzakken zijn eenvoudig . Oetker spuitzak voor eenmalig gebruik, incl.


Voeg toe aan verlanglijstje.

Spuitzak wegwerp middel stuk. We houden van bakken en het leek ons leuk een spuitzak met tuutjes te hebben. Welke spuitzakken zijn het best? Je kunt snoepzakken gebruiken, maar ik zweer bij wegwerp spuitzakken . Als je meerdere bereidingen maakt, kan . Wegwerpspuitzakken voor de thuiskok voor iedere vulling.


Ruime keus aan verschillende maten. Ga voor een wegwerp spuitzak of herbruikbare spuitzak. Een doosje van handige wegwerp - spuitzakken. SPUITZAK WEGWERP 53X28CM MAT.


Per stuk € 5 vanaf stuks € per stuk en vanaf stuks slechts € per stuk! Deze stevige plastic spuitzakken zijn ideaal voor het spuiten van onder . Geschikt voor warme en koude bereiding. Voldoet aan HACCP richtlijnen.


Een fijne spuitzak is ideaal voor het versieren en garneren van onder andere gebak, nagerechten en koude schotels.

Materiaal dikte micron. Bekijk online het Wegwerp -assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts