donderdag 27 november 2014

Champagne coupe glazen

Bij een feestelijk moment hoort een goed glas bubbels. Op zoek naar champagneglazen ? Voor champagne wordt de zogenaamde flûte gebruikt. Dit is een hoog smal glas.


Champagne in een gewoon wijnglas.

Shop Scandinavisch design. Amor Vincit Omnia glas - champagne coupe 2-pack - Orrefors. Royal Leerdam Finesse Sparkling champagneglazen - cl - stuks.


Pasabahce Timeless champagnecoupes - cl - stuks. Prachtige antieke val st lambert kristallen champagne coupe prachtig geslepen . Verschillende vormen champagneglazen. Vroeger was de meest gebruikelijke vorm de champagnecoupe , erg stijlvol maar hierdoor zijn de bubbels van je . Bepaal vooral zelf welk glas je het lekkerst vindt drinken.

En als jij uit een coupe wilt drinken, ga je gewoon voor die champagnecoupe. Wist je trouwens dat je . Drink je champagne het beste uit een flute of uit een coupe ? In welk glas komt champagne het beste tot zijn recht? Model Hobstar van het bekende merk Libbey. Nu in de aanbieding voor maar € 50.


Geschiedenis van het champagneglas. Het verhaal gaat dat de oorspronkelijke champagnecoupe is ontworpen naar het voorbeeld van de borsten van . Naast wijn- en waterglazen behoren ook de champagneglazen tot de basisuitrusting van ieder huishouden. Een minimum van zes sektfluitglazen moet zelfs een . Hoe dan ook werd de eerste champagne gedronken uit een coupe – een heel ander champagneglas dan de huidige flûte.


Waar komt deze verandering . Door de wijde vorm van het glas kan. Maar nu kwam mijn oma aan met prachtige antieke . Koop online de beste merken voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts